1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

KRAJ EVROPSKE AVANTURE ZA CRVENU ZVEZDU: Težak poraz od Monaka za poslednje mesto u grupi! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.22 u 20:35

Nisu imali šanse.

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz na gostovanju Monaku u poslednjem kolu Lige Evrope sa 4:1. Nakon ovog meča, ostalo je jasno da je srpski šampion završio svoje učešće u Evropi, pa će se u nastavku sezone fokusirati isključivo na domaće prvenstvo, kao i Kup Srbije. Tri pogotka za domaće postigao je Voland, dok je jedan bio autogol Rodića. Na drugoj strani, gol za Zvezdu upisao je Gelor Kanga sa bele tačke.

PRVO POLUVREME:

Prvo je pritisak napravila Zvezda, a nakon neuspešnog napada, usledila je kontra Monaka. Videli smo centaršut, Borjan je loše procenio let lopte, izleteo je visoko, a Kevin Voland je pogodio za vođstvo domaćih.

Odmah nakon pogotka, Kanga je pokušao šutem sa velike udaljenosti, ali je to bio lak posao za Aleksandra Nubela.

Drugi gol Volanda, pao je u 27. minutu. Nakon novog centaršuta sa leve strane, odbrana Zvezde nije dobro reagovala. Iako je u prvi mah igrač Monaka izgubio loptu, Milunovićev udarac glavom, završio je pravo u nogama Volanda, za lak šut sa oko 15 metara.

I nakon drugog gola Monaka, oni su nastavili potpunu dominaciju na terenu. Crvena zvezda kao da je ostala bez ideja, a domaći se nisu zaustavljali.

Žuti karton zaradio je Aleksandar Katai, što je nova briga za Miloša Milojevića.

U završetku prvog dela igre, videli smo mirniji period, a deluje da Crvena zvezda nije uspela da ozbiljnije zapreti rivalu tokom 45 minuta igre.

FOTO: FK Crvena zvezda

DRUGO POLUVREME:

Monako na početku drugog dela igre stiže do trećeg gola. Sve se dogodilo u 50. minutu u novom kontranapadu Monaka. Ubacivanje sa leve strane, dočekao je Rodić, koji je sigurno želeo da pošalje loptu preko gola, ali je ipak zatresao sopstvenu mrežu.

Do gola je u nastavku stigla i Crvena zvezda, sa bele tačke. Odličan pas Kataija stigao je do Ivanića, koga je defanzivac Monaka zaustavio u samom ćošku šesnaesterca, ali na nedozvoljen način.

Pogodak sa bele tačke postigao je Gelor Kanga.

Bilo je jasno da Zvezda ne može do preokreta na ovom meču, ali ipak nije se odustalo od te ideje. Još jedan pogodak za srpsko šampiona postiže Aleksandar Pešić u 68. minutu, ali on biva poništen zbog ofsajda.

Utakmici su prisustvovali i košarkaši Crvene zvezde, kao što smo ranije najavili.

FOTO: FK Crvena zvezda

U igru su u 71. minutu ušli Mustafa i Ben koji su zamenili Kangu i Bukarija. U 76. minutu, Monako je imao novu kontru, ali se srećom po Zvezdu Embolo loše snašao.

Nakon 5 minuta, Ivanić je dobro šutirao, ali je lopta prošla pored leve stative. U 85. minutu u igru ulazi i Azarov koji menja Rodića.

Konačan rezultat od 4:1 postavio je Voland, svojim trećim pogotkom i to u 87. minutu.

Sada je već jasno da je Crvena zvezda završila svoje takmičenje u Evropi za ovu sezonu, pa će svoj fokus prebaciti na domaću ligu i Kup Srbije.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda ima trenera koji od kako je došao luta i nije u stanju da sastavi tim a ni odrediti ko što treba da igra.Kanga-Kvanga bi trebao trebao biti pokretački motor a ne budalaština sa Ivanučem ,uz to Katai je već više od pola godine van forme a o igri sa lažnim špicem bez pravog centarfora da ne pričam.Pešić nije centarfor i u igri se sudara i preklapa sa Kataiem.I ono najbitnije da se vise mane glupisti da kontra stranama krila jer se gubi na brzini ,no sto i onako nema ko dati go od kad je otjeran Ihi i Pavkov.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter