0
Evrokupovi

Sinisa Sanicanin during the Partizan v Cukaricki - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SANIČANIN IMA FORMULU ZA SLOVACKO: Smatra da je sve rešeno ukoliko zatvore dva ključna igrača!

Objavljeno: 02.11.22 u 16:25

Videćemo da li će uspeti.

Miris evropskog proleća itekako se oseća u Humskoj. Potreban je samo bod protiv ekipe Slovackog u Beogradu da postaje i zvanično.

Ipak, neće Partizanu biti laku sutra od 21 čas protiv ekipe Slovackog u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija. Setimo se prvog meča (3:3) gde su Česi pokazali zube.

Pred ovaj meč pričao je i trener crno-belih, Gordan Petrić.

Osim njega, očekivanja od meča izneo je i štoper, Siniša Saničanin.

Česi forsiraju takav stil da im napadači nisu opasni bez lopti levog beka, ali ni defanzivac ne dolazi do izražaja ako nema pomoć centarforova. Ako zatvorimo beka i špiceve rešićemo problem. Moramo da budemo maksimalno fokusirani. – upozorava bivši igrač Vojvodine.

Ističe da je Slovacko čvrst i kompaktan sastav, ali ne sumnja u svoj tim.

Biće teška utakmica, nadam se pobedi. Čuo sam da će biti dosta mališana na tribinama, nadam se da će nas pogurati ka slavlju. Igraćemo pod dozom pritiska, ali smo na to navikli. Svaka nam je utakmica takva. Znamo da je Slovacko čvrst i kompaktan sastav, ali sam uveren da ćemo ostvariti cilj. – rekao je Saničanin.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter