0
Evrokupovi

FOTO: Starsport.rs ©

PETRIĆA HVATA TREMA ZBOG 18.000 DECE NA TRIBINAMA: Česima pobeda znači za budžet – neće biti lako!

Objavljeno: 02.11.22 u 14:30

Crno-bele očekuje poseban ambijent.

Fudbaleri Partizana igraće u četvrtak duel poslednjeg kola Lige konferencija protiv Slovacka. Pred taj meč, medijima se obratio trener crno-belih Gordan Petrić koji je istakao da utakmica neće biti ni malo laka, i da će Česi želeti pobedu.

Neće biti laka utakmica. Dolaze i Česi sa ciljem da pobede, u pitanju je novac njima značajan za budžet, a koliko su ozbiljno shvatili sve ovo pokazuje da su minulog vikenda odložili meč sa Spartom. Bitno je da sprečmo goste da dođu dugim loptama do naših 16 metara, potrebno je da budemo agresivniji u bloku. Dosta tereta će pasti na bočne i igrače sredine terena – počeo je Petrić.

head coach Gordan Petric cheers support
Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Imali su crno-beli buran prvi susret sa Slovackom, a svedoci smo da su iz toga izvukli pouke, čemu svedoče i rezultati u nastavku Lige konferencija.

Pouke smo izvukli. Česi forsiraju direktan fudbal, mnogo direktniji nego Keln. Uopšte nisu naivna ekipa. Nica je imala dosta sreće da ih dobije, Francuzi su tad bili slabiji. Prenećemo igračima šta od njih očekujemo da bismo zaustavili Slovacko, mada ne bi trebalo da se opteretimo njihovom igrom, nego da vrline koje imaju prilagodimo našem stilu. Dosta utakmica je odigrano u međuvremenu, pokazalo se da Partizan može da igra zanimljivi fudbal, sposobni smo da im napravimo veći problem nego na prvom meču. Ideja je da u situacijama koje za nas nisu specifične odradimo sve kako bi trebalo.

VESTI O PARTIZANU:

Partizan će zbog kazne UEFA biti bez pomoći navijača, ali će sa tribina meč moći da gledaju deca, kojih će kako Petrić kaže biti 18.000, zbog čega ga hvata i trema.

Mene kao trenera hvata mala trema što će biti veliki broj dece. Njih oko 18.000. Možda će neko od njih postati fudbaler Partizana, verujem da će mnogi od njih navijati za naš klub posle ovog iskustva – zaključio je Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter