0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

FANTASTIČNA ATMOSFERA U MONAKU: Najpoznatiji srpski telohranitelj bodri crveno-bele, našao se u društvu Zvezdinih legendi i generalnog direktora! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.22 u 21:16

Šampion Srbije spreman za meč sezone!

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje najbitnija utakmica u aktuelnoj sezoni. Ekspedicija sa ‘Marakane‘ doputovala je tokom dana u Monako, odrađen je prvi trening, a crveno-beli će sutra od 18:45č odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Eventualni trijumf mogao bi da odvede četu Miloša Milojevića u nokaut fazu Lige Evrope ili istu etapu takmičenja u Ligi konferencija.

Očekuje se da će srpski predstavnik imati veliku podršku sa tribina, a među pristalicama Crvene zvezde viđeno je jedno dobro poznato lice. U pitanju je najpoznatiji srpski telohranitelj, Goran Dželatović, koji je tokom bogate karijeru u inostranstvu čuvao mnoštvo popularnih i moćnih ljudi, poput princa Harija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goran (@ajkulauk)

 

Trenutno se snima film o Goranu pod nazivom ‘Ajkula sa ljudskim likom‘. Povodom toga, Dželatović, koji živi na relaciji London – Monako, održaće konferenciju za medije 12. novembra.

Dželatović je objavio snimak na kojem se vidi kako šeta sa generalnim direktorom kluba iz Ljutice Bogdana, Zvezdanom Terzićem i legendama sa ‘Marakane‘, Vladimirom Petrovićem Pižonom i Duletom Savićem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter