0
Košarka

Head coach Aleksandar Djordjevic Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

JAVIO SE SAŠA ĐORĐEVIĆ: „Nijednog igrača u Feneru nisam birao – još uvek smo zemlja košarke!“

Objavljeno: 01.11.22 u 18:08

Oglasio se bivši selektor.

Prošlu sezonu Aleksandar Đorđević okončao je na fenomenalan način, s obzirom da je sa Fenerbahčeom osvojio titulu prvaka Turske. Ipak, dobio je otkaz po završetku sezone

Ne ljuti se na Fener, iako nije birao igrače.

Ne ljutim se na Fener. Dogovor je bio da ako se ne domognemo plej ofa Evrolige da odem. Prihvatio sam to, iako praktično nijednog igrača nisam sam birao. – rekao je bivši strateg Fenera.

Osvrnuo se i na nastup košarkaške selekcije Srbije na Evrobasketu.

Iako nismo otišli na Olimpijske igre i nismo ostvarili zapažen plasman na Evrobasketu i dalje smo zemlja košarke. Mislim da igrači moraju više da rade, odnosono da se bolje spremaju za utakmice. Ne mislim samo na srpske igrače, nego generalno. – izjavio je bivši selektor.

Otkrio je gde živi i čime se bavi sada kada nema posao.

Živim u Milanu sa porodicom. Gledam košarku i ostale sportove. Počeo sam i jogu da radim. Samo 20 minuta, ali i to je dovoljno da dan počnem na pravi način. – zaključio je Đorđević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter