1
Evrokupovi

Axel Disasi (L) and Milan Rodic Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘DA POKAŽEMO DA SMO NAJBOLJI U GRUPI’: Štoper Monaka preti Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 31.10.22 u 15:44

Utakmica od velikog značaja.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak gostuju ekipi Monaka u okviru poslednjeg, 6. kola grupne faze Lige Evrope. Izabranicima Miloša Milojevića pobeda je imperativ, ali se za mnogo toga pita i domaćin, koji je bez sumnje najjača ekipa u ovoj grupi. Uoči duela sa Zvezdom, štoper MonakaDisasi je rekao:

Axel Disasi (C) goalkeeper Alexander Nuebel (L) and Califa Coulibaly (R)
Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Nećemo da na sebe stavljamo nepotreban pritisak, ali iako postoji uzbuđenje pred utakmicu – važno je da do kraja ostanemo mirni. Znamo da je ovo vrlo važan meč koji će odlučiti drugi deo naše evropske sezone. Ali, naša sudbina je u našim rukama i samo moramo da odigramo onako kako znamo. Na nama je da pokažemo da smo najbolji tim u ovoj grupi.’ – rekao je Disasi i odmah potom nastavio:

‘Ako se ne kvalifikujemo za dalje, to će biti mali neuspeh… Mi lideri i trener verujemo u nas da možemo da prođemo grupu. Spremamo se bez pritiska i ako budemo koncentrisani, možemo da prođemo.’ – zaključio je sjajni half.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda je juče napravila čudo ,izbacila je na teren momka sa 9 na leđima nesto sto davno nije viđeno na nasim terenima !Ima sve a ima i inteligenciju samo da ga mufljuzi ne prodaju nekom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter