0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

OVO ĆE RAZBESNETI SVE NAVIJAČE JUNAJTEDA: Ronaldo hteo u Siti, izuzetno nezadovoljan u Junajtedu!?

Objavljeno: 30.10.22 u 16:12

Hteo on to sebi i ostalima da prizna ili ne, Kristijano Ronaldo polako postaje žrtva neminovnog protoka vremena, koje će pre ili kasnije uticati na svet sportiste. On ove sezone više nije ni starter u Mančester junajtedu, ali su britanski mediji uspelida dođu do podataka o njegovo viđenju na sve od kako se vratio u Englesku, pa i to da je nezadovoljan na Old Trafordu.

„Ronaldo je bio nesrećan dok je Mančester junajted vodio Ralf Rangnik, a svoj povratak u engleski klub opisao je kao katastrofu. On je bio frustriran kada su čelnici kluba odlučili da ne ulože dodatna novčana sredstava u trening kamp Junajteda, a posebno ga je iznerviralo to što “crveni đavoli“ kao klub nisu napredovali od 2009. godine. On je tada odlučio da pređe u Real. Portugalski fudbaler je šokiran činjenicom da njegovi saigrače ne dele isti nivo predanosti na treninzima kao što to on čini“, prenose britanski mediji.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Ronaldo je po odlasku iz Juventusa navodno želeo da nastavi karijeru u Mančester sitiju.

„U jednom delu knjige se otkriva da se Ronaldo predomislio posle telefonskog poziva Rija Ferdinanda u tri sata iza ponoći. Portugalac je posle tog razgovora odlučio da se vrati u Mančester junajted“, dodaju britanski mediji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter