1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NIKOLA ZEČEVIĆ: Nismo ni svesni kakvu smo utakmicu odigrali! (FOTO)

Objavljeno: 30.10.22 u 09:17

Partizan je bio mnogo bolji rival od Zvezde u rukometnom derbiju u prvenstvu i slavio rezultatom 35:28.

Ovo je prvi derbi nakon nešto manje od 3 godine, a deluje da su dueli između crveno i crno-belih više nedostajali Partizanu.

“Nismo ni svesni kakvu smo utakmicu odigrali. Ovo što smo pokazali u večitom derbiju, to je Partizan, to smo mi. Ovako treba da izgleda svaka naša utakmica. Mladi smo, naša agresivnost koju smo pokazali je bila fenomenalna. Sve je protiv Zvezde delovalo perfektno. Ovo je poluvreme kakvo treba da bude, kakvo težimo. Da smo zamišljali bolji scenario, verovatno ne bismo mogli da pretpostavimo da ćemo imati 10 razlike na poluvremenu. Sve je bilo idealno, od odbrane do napada. Nemamo neki roster, ali svi izgaramo na terenu za klub. Mnogo nam znači ova pobeda. Spremali smo se cele nedelje za Zvezdu. Najbitnije je da smo odigrali dobru odbranu. Napad smo vežbali, ali smo znali da će doći taj šut, gol” rekao je Nikola Zečević za Mozzart sport, pa nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Dali smo maksimum. Presrećan sam što sam ovako dobro odigrao protiv Zvezde. Nismo se baš prijateljski rastali pre nekoliko godina, pa je to sigurno bio motiv više za mene” zaključio je on.

Sa druge strane, kapiten Crvene zvezde bio je vidno razočaran nakon ubedljivog poraza:

„Težak poraz. Katastrofalno smo otvorili utakmicu. Naš najjači adut odbrana je zatajila. Ništa nam nije polazilo od ruke. Ovo je ubedljiivo najgora naša partija ove sezone, ali moramo da se trgnemo. U petak nas očekuje još jedan derbi, sa neporaženom Metaloplastikom. Svaka utakmice je sada imperativ“ istakao je Nenadić, a onda dodao:

„Prosto je neobjašnjivo šta nam se dogodilo. Trnavac jeste sve branio, onda smo pali i u odbrani. Svaki segment igre se nije poklopio, što je rezultiralo ovako bolnom porazu. Ovo ništa ne menja, i dalje cilj ostaje plasman u plej-of“ zaključio je Draško Nenadić.

FOTO: STARSPORT
1
0

1 Komentara

  1. BRAVO ZEKO, SVE POTPISUJEM STO SI IZJAVIO!!! PS..a cistachi cipela iz drolj.ane su ponovo na svom prirodnom mestu, na colenima..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter