5
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PREGAZIO ZVEZDU: Crno-beli bolji u derbiju koji se čekao skoro 3 godine! (FOTO)

Objavljeno: 30.10.22 u 08:15

Rukometaši Partizana sinoć su ubedljivo savladali Crvenu zvezdu Grundfos, uz neverovatno veče golmana Trnavca i golgeterski raspoloženog Uroša Kojadinovića.

Crno-beli su već na poluvremenu imali deset golova prednosti (22:12), da bi posle 60 minuta igre slavili rezultatom 35:28. Uz veliku podršku sa tribina, kakva skoro nije viđena, Partizan je prikazao najbolju partiju u dosadašnjem toku sezone.

FOTO: STARSPORT

Za igrača utakmice proglašen je Uroš Kojadinović, desetostruki strelac za crno-bele. Pratili su ga Stefan Petrić sa osam i kapiten Nikola Zečević sa sedam pogodaka. Andrej Trnavac je briljirao među stativama, a meč je završio sa 14 odbrana na svom kontu.
Ovo je osma uzastopna pobeda Partizana u prvenstvenim susretima sa večitim rivalom. Podsećamo, Partizan i Crvena zvezda su poslednji zvanični međusobni duel odigrali u februaru 2020. godine.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Svetlija budućnost Srbije će biti kada ne bude tvoje lopovske bande i najkriminalnijeg kluba na svetu tvog Partizana…e dok se to ne desi nema svetline buducnosti u Srbiji!
    Obraz ti je gori i od djona!
    Gdk= grobar d…a k..u

    0
    0
    Odgovori
  2. Kosarka, rukomet, odbojka..jos samo fudbaleri da rasplacu male or“qane sto mazu kosu geLom za hemo***roide i to ‘e to!!! Konacno Srbija da se PROBUDI i KRENE JAKKO U SVETLIJU BUDUCNOST!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Svetlija budućnost Srbije će biti kada ne bude tvoje lopovske bande i najkriminalnijeg kluba na svetu tvog Partizana…e dok se to ne desi nema svetline buducnosti u Srbiji!
      Obraz ti je gori i od djona!
      Gdk= grobar d…a k..u

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter