3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ NAKON POBEDE NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Pobeda koja vredi 100 bodova! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.22 u 10:12

TSC je u 17. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije bio bolji od Javora u Ivanjici rezultatom 1:0.

Čovek odluke bio je Ifet Đakovac iz jedanaesterca u 49. minutu, a nakon meča nastao je pravi haos.

Pobeda koja vredi 100 bodova! Čestitam igračima na svemu što su preživeli, od očajnog terena, termina utakmice, izduvanih lopti, sve je uticalo da po prvi put ove sezone naš stav ne bude pravi, a kada je tako, videli smo naše očajno prvo poluvreme gde smo bili neprepoznatljivi i realno golman Ilić nas je spasao da ne budemo u negativnom rezultatu. Videla se reakcija čim je počelo drugo poluvreme, nagrađeni smo golom, a nakon toga je bilo dosta rastrzano, ali vrhunska defanziva još jednom i naš timski duh je došao do izražaja. Moja je odgovornost što nismo bili dobri, jer sam i rekao igračima po prvi put da u neuslovima koji vladaju tamo ne interesuje me ni igra, ni utisak, već samo tri boda. Shvatili su me bukvalno, tako da smo ovu utakmicu već zaboravili i nećemo je ni spominjati… ” istakao je šef stručnog štaba kluba iz Baćke Topole, Žarko Lazetić za Mozzart sport, pa nastavio u istom ritmu:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Igračima i mom stručnom štabu čestitam, ništa im ne zameram, jer je normalno da jednom u 17 utakmica imate i ovakvu, gde ne uđemo kako treba. Ali, fenomenalno je što smo pri takvoj igri, rodili tri boda. Naravno da ćemo analizirati zašto je tako bilo i sa podstrekom ulazimo u poslednje tri utakmice pred pauzu. Podsetiću da ovi momci tri meseca nisu izgubili utakmicu, celu polusezonu u gostima i to je u ovakvoj ligi ako niste Zvezda i Partizan za kapu dole!” bio je jasan, pa onda pohvalio svog golmana, Ilića, koji je odbranio jedanaesterac na jučerašnjem meču:

“Što se tiče Ilića, svaka mu čast, pokazao je klasu, deo je tima i nikog od nas ne iznenađuje zrelost i klasa koju pokazuje na svim utakmicama. On je izrastao u junaka, ali tim je zaslužio da on odbrani penal i to je ono što je najvažnije u celoj priči” zaključio je Lazetić.

0
0

3 Komentara

  1. Javor je nadigrao Topolcane toliko da nisu znali sta ih je snaslo, ali je golman gostiju doslovno poludeo. Ova utakmica je cist dokaz koliko je fudbal cudna igra. Ipak, cestitke ekipi TSC.Ovaj klub ce nas sigurno predstavljati u Evropi narednog ciklusa. Ako bi se pojacali sa tri ozbiljna igraca sa internacionalnim iskustvom , sigurno bi prosli u grupnu fazu LK . Bilo bi nam svima drago ako bi se to ostvarilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter