0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

TOTALNI HAOS NAKON MEČA U IVANJICI: Neredi na tribinama posledica tuče na terenu, obezbeđenje moralo da reaguje! (FOTO)

Objavljeno: 29.10.22 u 18:31

Nemile scene na Stadionu kraj Moravice!

Prva utakmica 17. kola Mozzart bet Superlige Srbije odigrana je na Stadionu kraj Moravice. Javor Matis iz Ivanjice je ugostio TSC iz Bačke Topole. Gosti su u drugom ovosezonskom međusobnom susretu uspeli da dođu do trijumfa, za razliku od prvog duela koji ja završen bez golova. Pred oko 450 navijača na tribinama gosti sa severa Srbije slavili su sa minimalnih 0:1.

Po završetku meče na ivanjičkom stadionu nastao je pravi haos. U momentu kada je sudija Stefanović dao znak za kraj utakmice, igrači, kao i članovi stručna štaba oba tima uleteli su teren. Na travnatoj podlozi došlo je do fizičkog sukoba.

Sudija je pokušao da se skloni sa mesta sukoba, kako ne bi izvukao deblji kraj razdvajajući, a ubrzo je intervenisalo obezbeđenje. Stefanović je izvadio crveni karton, pokušao je da ih podeli većini aktera, ali mnogi su već pobegli u svlačionicu. Pojedini članovi stručnog štaba gostujućeg tima napali su glavnog sudiju, a on je rukama odgurnuo ljude oko sebe kako bi se zaštitio. U momentu kada se uzavrela atmosfera na terenu smirila, dogodila se tuča na tribinama, iz klupe TSC-a.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter