1
Evropske lige

Foto: Twitter/@sampdoria

DEJAN STANKOVIĆ PORAŽEN U SVOJOJ KUĆI: Ispraćen je aplauzima! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.22 u 08:51

Prelepa atmosfera dočekala je Dejana Stankovića kada se vratio na mesto uspeha, ali ipak je otišao u Đenovu sa tri gola u svojoj mreži.

Doskorašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde, vratio se na mesto na kojem je proveo najbolje godine svoje fudbalske karijere i gde je postao legenda. Pokazali su poštovanje i navijači prema njemu, kao i on prema njima, pa su minuti pre samog starta obeležili meč.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na terenu se ipak, videla primetna razlika između dve ekipe. Inter je za klasu bolji tim od Sampdorije, a to je pokazao i na terenu. Prvi gol videli smo već u 21. minutu, a na asistenciju Čalhanoglua, mrežu je pogodio De Fraj. U 44. minutu rezultat je dupliran, a na odlično proigravanje Bastonija, pogodio je Barela i tada je pitanje pobednika bilo gotovo rešeno. Poslednji pogodak videli smo u 73. minutu, a precizan je bio Korea.

Inter se tako bar privremeno popeo na 4. mesto sa 24 osvojena boda, dok je Sampdorija ostala na 18. mestu sa svega 6 bodova.

Standings provided by Sofascore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter