0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria

STANKOVIĆ PUTUJE NA MESTO NAJVEĆE SLAVE: „To su najbolje godine mog života, to se ne briše nikada!“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.22 u 13:53

Dejan Stanković je po dolasku u Đenovu malo prodrmao nekadašnjeg finalistu Lige šampiona, pa je tako Sampdorija i upisala prvu pobedu u sezoni. Sada ipak, Deki putuje u Lombardiju, gde gostuje klubu u kome je on igračka legenda, Interu, za koji je odigrao preko 300 utakmica.

 

– Moja prošlost je nešto što ne možete i ne smete da izbrišete. Ja je nikad neću brisati jer su to bile najbolje godine mog života. Deset godina uspeha – rekao je Deki italijanskim medijima, da bi nastavio.

Ako me navijači Intera dobro znaju, a siguran sam da me znaju, znaju onda da sam lojalan i da ću to biti u subotu. Biću lojalan mojoj Sampdoriji. Moramo pokušati da budemo najbolji koliko možemo, da budemo organizovani u svakom trenutku jer Inter prolazi kroz dobar momenat. Pred nama je težak meč, oni imaju veliko samopouzdanje, odlični su i fizički i mentalno, prevazišli su mali krizni period i imaju sjajnog trenera kakav je Simone Inzagi. Moramo da odgovorimo i fizički i mentalno na taj izazov jer je Inter tehnički sjajno potkovan tim, ali i fizički vrlo jak. Moramo biti savršeni – rekao je Dejan.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

Za kraj malo o čuvenom stadionu.

Kakva bi radost bila da se uvek igra samo na prepunom San Siru… Moramo ući u meč čiste glave jer samo tako može biti dobro po nas. Tamo smmo 11 na 11, na terenu mora biti maksimalna motivacija i najveće samopouzdanje i igrati divnu igru oslobođenog uma – poručuje Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter