3
Evrokupovi

Gordan Petric UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

EVO KOLIKO GROBARI OBOŽAVAJU PETRIĆA: Navijač mu se obratio u Francuskoj i odao mu posebno priznanje! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.22 u 10:21

Nisu imali sreće crno-beli.

Fudbaleri Partizana poraženi su od Nice u Francuskoj rezultatom 2:1. U pitanju je bio duel 5. kola Lige konferencija, a nakon samog susreta, medijima se obratio Gordan Petrić. On je istakao da ne bi bilo zasluženo da je bilo nerešeno, jer je Nica bial bolja.

Ovaj rezultat nam delimično komplikuje posao, ali imamo utakmicu u Beogradu. Nismo zaslužili da uzmemo ništa u Nici, bili smo lošiji na pasu, mnogo čistih lopti smo izgubili, kao da smo se uplašili. I da smo završili nerešeno, bilo bi nerealno, jer je Nica bila bolja. Dali smo taj gol, probudili smo tu nadu, ali primili smo i autogol, ali generalno, Nica je zaslužila pobedu. I da je bilo nerešeno, bilo bi nezasluženo sa naše strane.

Posle konferencije za štampu, Petrić je pošao ka izlazu iz sale, a onda mu se obratio jedan navijač Partizana.

– Gordane, vole te Grobari – počeo je on, a potom i dodao:

– Svaka čast za ovu izjavu kako nismo zaslužili bod. Svaka čast, to je najsportskija izjava koju sam ja čuo u životu od jednog trenera. Volimo te mnogo brate!

Partizan je u ovom susretu oštećen i za jedanaesterac u samoj završnici meča zato što je sudija odsvirao ofsajd. Čitavu situaciju možete pogledati ovde:

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV NICE: Pogledajte situaciju zbog koje su navijači poludeli! (VIDEO) 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

3 Komentara

  1. Op op vredjanje radikala a ovamo senka vlada i dovodi mafijašku pudlicu i ofkana tvorzića.slično kao kada je djuka bizon krečio lutriju srbije.ko o čemu cigan(demokrata) o poštenju hahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. ..ne slazem se sa petricem, ..!! Pitanje za gordana, da li je po njemu, KK plaqiyat Coor***VE ugasene „ZASLUZIO“ da se protivprirodnom ‘frankenstayn metodom’ (uppera) „OZIVI“…?!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter