7
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL PROTIV NICE: Pogledajte situaciju zbog koje su navijači poludeli! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.22 u 08:35

Da li je sudija doneo pogrešnu odluku?

Fudbaleri Partizana izgubili su u 5. kolu Lige konferencija na gostovanju francuskoj Nici sa 2:1. Iako su crno-beli uspeli da izjednače rezultat pogotkom Rikarda Gomeša, domaći su vrlo brzo uzvratili u tako osigurali poobedu.

Ipak, sve je moglo biti drugačije, a navijačima je u oči upala jedna interesantna situacija. Sve se dogodilo u u poslednjim momentima meča, kada je Natho izveo prekid.

Lotpa je išla ka Uroševiću, koji se sjajno postavio, a jedan od fudbalera Nice ga je doslovno srušio u šesnaestercu. Sudija jeste pogledao ka beloj tački, ali je pomoćnik signalizirao da je u pitanju ofsajd, što je glavni arbitar odmah i odsvirao.

Nakon usporenog snimka, videli smo da ofsajda nije bilo, ali pošto u Ligi konferencija nema VAR-a, ova odluka nije mogla da se promeni. Situaciju možete proceniti i sami na klipu koji je u prilogu.

MVESTI O PARTIZANU:

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter