0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

SKANDAL, PARTIZAN OŠTEĆEN ZA PENAL U 92. MINUTU: Nica slavila iako to nije zaslužila! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 20:36

Nisu ‘crno-beli’ zaslužili poraz večeras!

Fudbaleri Partizana danas od 18.45 u Francuskoj igraju duel 5. kola grupne faze Lige konferencija. Njihov rival je ekipa Nice, sa kojom su remizirali u prvom susretu odigranom u Beogradu. Izabranici trenera Gordana Petrića trenutno se nalaze u izuzetno dobroj poziciji i na korak su od plasmana u nokaut fazu.

NICA: Bulka, Dante, Rosarijo, Brahimi, Tiram, Atal, Laborde, Bard, Budaul, Pepe, Lemina.

PARTIZAN: Popović, Vujačić, Marković, Traore, Menig, Natho, Gomeš, Fejsa, Živković, Dijabate, Urošević.

Start duela nesumnjivo je pripao domaćem sastavu, koji je od prvog minuta pritisnuo ‘crno-bele’. Većinski se igralo na polovini Partizana, a nekoliko opasnih napada u prvih deset minuta za fudbalere Nice uspela je da osujeti odbrana ‘crno-belih’.

FOTO: OGC Nice

Prvi udarac za Partizan zabeležio je Traore sa oko 18 metara, ali je lopta otišla daleko pored desne stative i golman Bulka nije morao da reaguje.

Ubedljivo najbolju priliku u prvih 20 minuta igre imao je Rikardo Gomeš.. Natho kad je sjajno proigrao, Gomeš lukavo gađao dalji ugao, ali je Bulka odlično odreagovao i osujetio pokušaj napadača Zelenortskih ostrva.

Treba spomenuti i udarac Meniga iz 19. minuta, kada je nakon kontre plasirao nekoliko sjajnih driblinga protiv Dantea, da bi potom sa ivice kaznenog prostora za malo bio neprecizan. Iako je Nica imala inicijativu, Partizan je mnogo opasniji bio.

Pravo ni iz čega, Nica dolazi do prednosti u 30. minutu utakmice. Loše je reagovao Fejsa, Pepe je ‘natrčao’ na loptu i matirao golmana ‘crno-belih’. Nakon primljenog pogotka, video se određeni pad u igri kod ekipe Partizana, koja do 30. minuta ne samo držala dobro, već i bila bolji rival.

Neverovatna intervencija Popovića viđena je u 39. minutu susreta.. Napao je domaćin preko krila, savršeno je centrirano prema Labordu koji je odlično zahvatio loptu, ali je mladi čuvar mreže izvrsno reagovao. Usledio je nešto mirniji period, nakon kog je okončana prvo poluvreme.

FOTO: FK Partizan

Dosta mirno otpoćelo je drugo poluvreme.. Nekoliko oštrih duela, bilo je jedino što smo mogli da vidimo u prvih deset minuta nastavka.

Odlično je šutirao Lemina, a zatim i Bard, ali je fenomenalan ponovo bio mladi Popović koji izrasta u pravu ‘zver’!

FOTO: FK Partizan

Petrić je pokušao da napadne rivala sa dva napadača, uvođenjem Pavlovića umesto veziste Traorea. Ipak, prvih par minuta to nije izgledalo idealno, jer je Nica držala inicijativu.

Od 65. minuta utakmice Partizan je delovao kao mnogo svežija ekipa, što je rezultiralo izjednačenjem u 74. minutu utakmice. Rikardo Gomeš je prelepim udarcem sa ivice kaznenog prostora matirao Bulku i doneo izjednačenje ‘crno-belima’!

Ipak, radost nije dugo trajala, jer je Nica do prednosti došla gotovo sa centra.. Lemina je šutirao, a lopta se uz dosta sreće odbila od Belića i prevarila do tada sjajnog Popovića.

Nakon pogotka Lemine usledilo je zatišje bez ikakvih prilika na obe strane terena.

Partizan je oštećen za penal u 92. minutu.. Pomoćnik je signalizirao ofsajd u momentu kada je Uroševića rival udario kopačkom u kaznenom prostoru.. Nakon usporenog snimka videlo se da nije bilo ofsajda i da je naš predstavnik oštećen..

Duel Slovacka i Kelna zbog nevremena je privremeno otkazan.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter