1
Fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 Partizan v Macva (Sabac) Goalkeeper Marko Jovicic (L) and Nemanja Mihajlovic Beograd, 22.07.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DONEO JE PARTIZANU DOBRU ZARADU, A SADA JE U DOBOJU: Nije se naigrao u Holandiji – ovde traži spas karijere!

Objavljeno: 27.10.22 u 17:40

Očekivala se znatno bolja karijera.

Partizan je 2017. godine za transfer Nemanje Mihajlovića u Herenven zaradio 1.700.000 evra, a od njega se mnogo očekivalo. Ipak, nakon dobrih partija u crno-belom dresu, Mihajlović se nije snašao u Holandiji, gde je proveo dve i po godine.

Nakon toga, on je prešao u poljsku Gdinju, dok su mu naredna dva kluba bila u TurskojBoluspor i Balikersirspor, a protekle godine vratio se u domaću ligu. On je potpisao ugovor sa Spartakom iz Subotice, ali pošto ni na severu Srbije nije pronašao svoju formu, od starta ove sezone je bez kluba.

Fudbal UEFA Champions League season 2017-2018, Second qualifying round 1st leg
Partizan v Buducnost (Podgorica)
Nemanja Mihajlovic
Beograd, 11.07.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Poslednje informacije koje su se pojavile, Mihajlovića su preselile u Slogu iz Doboja. o tome je govorio i trener tamošnjeg kluba Zoran Ćurguz u razgovoru za Mondo.

– Mihajlović još nije potpisao, ali tačno je da pregovaramo, nismo uspeli da dogovorimo sve detalje. U toku dana on će stići na pregovore, pa ćemo vam više informacija moći da damo večeras ili sutra prepodne – istakao je Ćurguz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

  1. Bolje i CASNO u Doboju, nego NECHASNO u proteziranoj Coor***VI, poput braduljice recimo iLi pETRU.sheVA..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter