0
Domaći fudbal

Nebojsa Avramovic (L) direktor stadiona FK Partizan Ivica Kralj (C) Ivica Iliev (R) Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NASTAVLJAJU SE PROMENE U JSD PARTIZAN: Nakon Mancea, smenjen direktor stadiona!

Objavljeno: 27.10.22 u 12:47

Navodno, već ima naslednika.

Promene u JSD Partizan se nastavljaju. Juče je smenjen Goran Mance, brat čuvenog Dragana, a danas već i Nebojša Avramović, direktor stadiona Partizana.

Naime, on je dobio ponudu koju nije mogao da prihvati. Nakon što mu je saopšteno da više neće obavljati funkciju direktora stadiona, Avramović je dobio ponudu da bude zamenik direktora, što je odbio.

Ovako nešto se i moglo očekivati s obzirom na dešavanja od pre nekoliko nedelja. Dok je bio na gostovanju FK Partizan u Kelnu, Avramoviću je neko zamenio bravu na vratima kancelarije.

Kako se nezvanično saznaje, naslednik će biti Ljubisav Luković. On je nekadašnji košarkaš IMT-a, Borovice i Beopetrola, koji je tokom trenerske karijere čak pet godina bio član stručnog štaba KK Partizan.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter