0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BRAT DRAGANA MANCEA NAPUSTIO JSD PARTIZAN: Svi koji znaju Partizan – znaju i Gorana!

Objavljeno: 26.10.22 u 14:34

Na sopstveno insistiranje!

Dugogodišnji službenik JSD Partizan Goran Mance, od danas više nije zaposlen u JSD Partizan.

Nakon razgovora sa generalnim sekretarom JSD Partizan Željkom Tanaskovićem, postignut je dogovor o prekidu ugovora na koji je Goran Mance insistirao a koji je trajao nekoliko decenija.

Mance je uvek bio važan deo JSD Partizan bez kojeg bi kolektiv teško funkcionisao. Ipak, on će se okrenuti novim izazovima a na njegovo mesto će doći neko drugi.

Zeljko Tanaskovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

Svi koji znaju Partizan iznutra, znaju i Gorana. Ne kao brata čuvenog Dragana Mancea, već kao našeg važnog člana i čoveka koji je puno dao za JSD Partizan. Želim da mu se zahvalim na svim godinama koje je proveo u našem sportskom društvu i poželim mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere sportskog radnika. – istakao je generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter