0
Evropske lige

FOTO: Torino FC

KONAČNO JE PRONAŠAO SEBE, RADONJIĆ JE IDOL MEĐU NAVIJAČIMA: ‘Transparent me je dirnuo u srce!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.22 u 18:10

Često osporavan, sada je našao svoje ‘mesto pod suncem’!

Srpski internacionalac Nemanja Radonjić blista ove sezone u redovima italijanskog Torina. Uživa veliku podršku trenera Jurića i zaista je zadivio navijače, koji su mu na jednoj utakmici razvukli transparent sa natpisom: ‘MaRadonjić’.

‘Transparent me je dirnuo u srce i zbog toga sam im vrlo zahvalan, jer mi se to nije nikada dogodilo. Komplimenti mi prijaju, ali ja više volim da radim u tišini i da slušam trenera. U Torinu živim najlepši deo moje karijere, jer igram dosta i osećam da sam protagonista!’

Kako i sam priznaje, najveća želja mu je bila da obuče dres Torina, što je rekao i menadžeru.

‘Tokom leta sam rekao mom menadžeru: hoću da pređem samo u Torino. Svidela mi se ideja da se vratim u Italiju i da radim sa Jurićem. Pre nego što sam potpisao ugovor Jurić me je pozvao i rekao mi da sam mu potreban. U Torinu sam našao klub koji me je stavio u centar i to je bilo presudno. Toliko sam želeo da igram za Torino da sam se odrekao dela plate koji mi je garantovao moj prethodni ugovor.’ – zaključio je Radonjić.

U Seriji A ove sezone odigrao je 11 utakmica i upisao po gol i asistenciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter