0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: 7DAYS EuroCup @EuroCup/ Twitter

FANTASTIČNE VESTI IZ POGORICE: Snažni centar napustio bolnicu, odmara se kod kuće! (FOTO)

Objavljeno: 26.10.22 u 20:15

Klub se ponovo oglasio!

Košarkaš Budućnosti iz Podgorice, Alfa Kaba, hitno je tokom dana primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore. Snažni Francuz se onesvestio dok je čekao na šalteru u jednoj banci. Na svu sreću, poznati košarkaš je sada dobro. Kaba je napustio bolnicu nakon detaljnih lekarskih ispitavanja, oseća se dobro i odmara u svom domu.

Pre novih informacija klub je izdao jedno saopštenje, da bi na radost celokupne sportske javnosti uskoro usledilo novo,sa lepšim vestima.

-Član našeg tima, Alfa Kaba, danas u toku dana osetio je slabost i nesvesticu, te mu je ukazana prva pomoć. Kaba se dobro oseća, a i prvi nalazi su u redu. Naš medicinski tim će se pobrinuti da se u što kraćem roku obave detaljne medicinske pretrage – saopštio je klub iz crnogorske prestonice.

Samo dva sata kasnije usledilo je novo saopštenje kluba koje glasi:

-Alfa kaba je napustio bolnicu u Podgorici nakon detaljnih ispitivanja i svi nalazi su potpuno u redu. Naš košarkaš se nalazi kod kuće gde se odmara.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Budućnost VOLI (@buducnostvoli)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter