0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘ZLATNI DEČKO’ U REŽIJI JOVANA MIJATOVIĆA: Zvezdin vunderkid ‘plesao’ protiv AZ Alkmara, Rendulićeva četa je spremna na sve! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.22 u 20:38

Podvig za Rendulićeve izabranike u Holandiji!

Omladinci Crvene zvezda gostovali su ekipi AZ Alkmara u okviru Lige šampiona i tom prilikom remizirali – 2:2. Rano je domaći sastav poveo preko Pokua, igrao se 9. minut kada je AZ stekao prednost. Na 2:0 je povisio Adaji u 28. minutu susreta i tada se činilo da će domaći tim lako odneti pobedu sa večerašnje utakmice. Ipak, poluvreme je donelo preokret.

Supertalentovani napadač Crvene zvezde i nova devetka aktuelnog prvaka Srbije – Jovan Mijatović, već u 48. minutu smanjuje na 2:1. U kaznenom prostoru se fantastično snašao, što bi englezi rekli – ‘fox in the box’.

Igrao se 83. minut kada je Crvena zvezda uspela da poravna rezultat. Mijatović je još jednom bio sjajan, ovog puta je proigrao Vukičevića, koji je fenomenalnim udarcem sa 20-ak metara matirao golmana rivala i doneo svojoj ekipi zlata vredno izjednačenje.

Crvena zvezda je za ovu utakmicu iz prvog tima ‘spustila’ trojicu igrača – Leković, Stanković i Mijatović.

Revanš se igra 1. novembra od 18h u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter