2
Evroliga

Nathan Wolters Alen Smailagic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VOLTERS IZNENADIO SVE: ‘Oduvek sam želeo da igram u Panatinaikosu!’

Objavljeno: 25.10.22 u 21:46

Odlična sezona je iza njega!

Prošle sezone noseći dres Crvene zvezdeNejt Volters je prosto briljirao. Sve to je rezultiralo novim angažmanom za njega, a igrom slučaja, njegov trener je ostao isti – Dejan Radonjić. U razgovoru za ‘Eurohups’ otkrio je da su njegove želje oduvek bile da igra u Panatinaikosu.

‘Jasno, Panatinaikos je veoma dobar klub, sa velikom istorijom, dobrim navijačima. Ovde sam oduvek želeo da igram.’ – rekao je Volters i potom otkrio da ne razmišlja o svom povratku u NBA ligu:

Nathan Wolters ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Imam 31 godinu, tako da ne znam koliko godina mi je ostalo.’ – šaljivo je počeo Nejt i potom nastavio: ‘Uživam ovde, imao sam dobro iskustvo, igrao pred sjajnim navijačima, u neverovatnim atmosferama. Evroliga je veoma kvalitetna i uživao sam tokom vremena koje sam proveo ovde.’ – zaključio je Volters.

VESTI O ZVEZDI:

Američki plejmejker je propustio veći deo početka sezone zbog problema sa povredom i očekuje se da uskoro bude u punoj snazi i pomogne svom timu, koji je zaista loše počeo sezonu.

0
0

2 Komentara

  1. TAKOeee bro, tj.’.. svud je kuca, gde je zena vruca..’!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..dok je igrao za EXPERI*MEnTALNI KK nije tako govorio, posto je bio ‘pLacen’ NEGRO CaraMELLAMA, tj. bio je ‘Odzacar dubokog grla’ kao i svi rentaCar narikaci..?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter