4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Zvezda na specifičan način podržala borbu protiv kancera dojke! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.22 u 20:20

Podrška je neophodna!

-Mesec oktobar je svake godine u kalendaru Svetske zdravstvene organizacije i mesec borbe protiv raka dojke.

Borba čiji je simbol i roze boja zbog kojih će mrežice na našim koševima u ponedeljak biti obojene u tu boju, nije samo u rukama žena, majki, supruga, sestara, baki, svih žena koje se bore protiv ove bolesti – već je to borba svih nas i čitavog društva!

Brojke su zabrinjavajuće – Kancer dojke predstavlјa vodeći uzrok obolevanja i umiranja od malignih bolesti u ženskoj populaciji širom sveta. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije (SZO), u svetu se godišnje registruje oko 2.260.000 obolelih žena, dok od iste bolesti svake godine umre preko pola miliona njih!

FOTO: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda kao društveno odgovoran klub, deo ove zemlje i ovog društva svake godine se priključuje ovakvim akcijama u želji da motiviše, da podigne svest javnosti ovom problemu, ali i pruži podršku ženama koje se već bore sa kancerom dojke.

Deo akcija biće realizovan tokom ove nedelje, zaključno sa utakmicama sa FMPom i Bajernom koje zaključuju mesec oktobar u kalendaru KK Crvena zvezda – navodi se na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda mts.

0
0

4 Komentara

  1. Klasicno licemerstvo na delu od strane kk plaqiyat Coor***VE, tj. umesto ‘dopune’ budzeta (najveci budzet imayu u Aba ljigi, a privatizovan su kk, bar ne jos javno objavljeno/saopsteno, ali..) iz PIO fonda namenjenog za ovu bolest, od 100% odreci ce se 10% maximalno i to je ta ‘pomoc’..PU bre..?!!!
    PS..razorili su u protekloj deceniji zdravstveni fond namenjen za stare i bolesne, a POSEBNO deciji, koliko im se davalo i davalo za ‘spas i vaskrsenje’ kk frankenstajna, koji je vratio nasoj Drz. Srb. kroz NEKOLIKO PP-APARATA, koji skupljaju prasinu u ‘trofejnoj’ im sali juceosnovanog kk..?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Klasicno licemerstvo na delu od strane kk plaqiyat Coor***VE, tj. umesto ‘dopune’ budzeta (najveci budzet imayu u Aba ljigi, a privatizovan su kk, bar ne jos javno objavljeno/saopsteno, ali..) iz PIO fonda namenjenog za ovu bolest, od 100% odreci ce se 10% maximalno i to je ta ‘pomoc’..PU bre..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter