0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

NIJE BAŠ IDEALNO KAD SE VADITE PROTIV BAJERNA: Ćavijeva ekipa navija za Plzenj, a ispred sebe ima skoro nemoguću misiju!

Objavljeno: 25.10.22 u 16:55

Paklen posao čeka Barsu.

Katalonski klub je prošle sezone Ligu šampiona napustio već nakon grupne faze i preselio se u Ligu Evrope.

Činilo se da gore ne može nakon dolaska Ćavija, a i značajnog ojačanja ekipe tokom letnjeg prelaznog roka.

Ipak, izgleda da će se i ove sezone Barsa suočiti sa istom sudbinom. Barselona ne odlučuje sama o svojoj sudbini i to je ono što zabrinjava sve u Kataloniji.

Moramo da dokažemo da možemo da se takmičimo protiv ovakvih ekipa, bez obzira na to šta će se dogoditi u Milanu. Imamo male šanse, ali znamo da će biti vrlo komplikovano. Ne držimo više sopstvenu sudbinu u svojim rukama. – rekao je trener Barselone.

Blaugrana sutra od 21 čas dočekuje Bajern na svom terenu. Da bi zadržali šanse za prolaz dalje, moraju da savladaju Bavarce i da se nadaju da bi u Milanu moglo da se dogodi čudo odnosno da Inter ne pobedi Viktoriju Plzenj.

Šta god da se dogodi, moramo da zadržimo ovaj mentalitet. Osećamo samopouzdanje. To je dobro. Ako se ne plasiramo, moramo da nastavimo. – zaključio je Ćavi.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter