0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

NA POMOLU TRANSFER KARIJERE: Aleksandra Mitrovića engleski novinari „sele“ u jedan od najvećih klubova na svetu!

Objavljeno: 25.10.22 u 18:54

Bilo bi fantastično.

Aleksandar Mitrović igra fenomenalno ove sezone. Nalazi se na trećem mestu liste strelaca u Premijer ligi sa devet golova. Ispred njega su samo neprikosnoveni Erling Haland (17 golova) i Heri Kejn (10 golova).

Jedan je od najzaslužnijih za veoma dobre igre Fulama ove sezone i visoku sedmu poziciju na tabeli engleskog šampionata.

Očekuje se da ovu formu prenese i na dres reprezentacije Srbije kako je to uvek i radio.

Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal
Srbija v Slovenija – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 05.06.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Engleski novinari koji prati Mančester junajted saglasni su u mišljenju da bi Mitrović odlično „legao“ ekipi Erika ten Haga.

Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg leta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane fit, tako da su napadačke opcije vrlo limitirane. Mitrović poseduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je neverovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao sidraš i centralna tačka napada. – navodi se u jednom od tekstova.

Zvanična ponuda i interesovanje za sada ne postoji, ali videćemo u skorijoj budućnosti kako će se odvijati situacija.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter