0
Evropske lige

(191115) -- FARO, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring during the group B match against Lithuania at the UEFA Euro 2020 qualifier at the Algarve stadium in Faro, Portugal, Nov. 14, 2019. (Photo by Pedro Fiuza/Xinhua)

ISTEKLA KAZNA ZBOG LOŠEG VLADANJA: Kristijano se vratio treninzima sa saigračima!

Objavljeno: 25.10.22 u 16:19

Videćemo kako će od sada funkcionisati.

Kristijano Ronaldo je kažnjen izbacivanjem iz tima za meč protiv Čelsija nakon što je odbio da kao zamena uđe na meču protiv Totenhema (2:0). Ovu informaciju potvrdio je i menadžer Crvenih đavola, Erik ten Hag.

Nakon ovog incidenta, Kristijano je trenirao sa mladim timom Junajteda, ali i individualno.

Našao se Portugalac na velikom udaru javnosti, kojoj se nagomilalo sve. Ovo su možda i najteži trenuci Ronaldove karijere, a ne uspeva da se baš na dobar način bori sa istim.

Ipak, kako engleski mediji navode, Kristijano i Ten Hag su ponovo započeli komunikaciju, a Portugalac se vratio treninzima sa prvim timom.

Narednim meč za Junajted na programu je u četvrtak kada na Old Traford stiže moldavski Šerif protiv kojeg je Ronaldo dao jedan od svoja dva ovosezonska gola.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter