6
Domaći fudbal

during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘ZLOUPOTREBA VARA ILI KUKAVIČLUK’: Legendarni sudija otvoreno o svim spornim detaljima! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.22 u 14:22

Mnogo se prašine podiglo zbog jučerašnje utakmice.

Partizan je remizirao sa Javorom na svom stadionu rezultatom 3:3, a jedan od pogodaka postignut je sa bele tačke, kada je precizan bio Gigić. Izuzetno nezadovoljni bili su domaćini nakon meča, a oglasio se i sam sudijski stručnjak – Raka Đurović.

Smatra nekada priznati arbitar da je morala da postoji komunikacija VAR sobe i glavnog sudije. Ti razgovori su snimani i biće dostupni javnosti uskoro najverovatnije.

‘Moramo da znamo da li je bilo komunikacije između njega i VAR sobe i zašto nije ako je izostala. Povukao bih paralelu sa Zvezdinom utakmicom u Nišu, gde je na intervenciju VAR sobe, s razlogom, poništen penal u njenu korist.’ – rekao je on.

O dosuđenom penalu za Javor je rekao:

‘Ono što vidim na snimku prve sporne situacije jeste da je igrač Partizana (Kristijan Belić, prim. aut) na dozvoljen način izbacio loptu iz kaznenog prostora. Dakle, nije bilo elemenata za penal Javora.’

Na spornu situaciju kada nije sviran penal nad Vujačićem, Raka je rekao:

‘To se desilo posle slobodnog udarca, sa mnogo igrača obe ekipe u 16 metara, ni glavnom ni pomoćnom arbitru nije bilo lako da sagledaju dešavanja, ali na javno dostupnom snimku se fino vide završni segmenti kontakta Vujačića i njegovog čuvara. Odnosno, kako igrač Partizana biva rukama oboren na travu.’ – zaključio je Đurović za Danas.

0
0

6 Komentara

  1. Za ovo se u normalnim drzavama odgovara i robija! Kada ce istraga biti zapoceta.A za ove pinkovce, kada ste vi uopste osteceni u svojoj istoriji?! Samo Milijasev gol iz 2008-e ne pominjite. Lopovi, uostalom, svi znamo kako vas zovu, sigurno jer lepo pevate.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo više nije interesantno,daj sklonite više blizance pa da mi ostali smrtnici igramo fudbal,ako nije Partizan onda je Zvezda i obratno svake godine ista priča(državni projekti).

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahahaha, naslov legendarni sudija, pa nije jahao na Šarcu kada je sudio utakmice pa ušao u legendu, već još jedna sudijska muljara koja daje izjave kako ga ko pozove i kako kome odgovara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter