0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOVA ŠKOLA NASTAVLJA DA ‘ŠTANCA’ SUPERTALENTE: Budućnost ‘crno-belih’ je svetla, prvi profesionalni ugovor za krilnog napadača!

Objavljeno: 24.10.22 u 12:08

Biser omladinske škole Partizana!

Partizan je godinama u Evropi poznat po ‘proizvodnji’ mladih i talentovanih fudbalera, rame uz rame sa holandskim Ajaksom. Danas je jedan takav supertalenat potpisao prvi profesionalni ugovor sa timom ih Humske ulice. Reč je o Janku Jevremoviću, koji je sa ‘crno-belima’ stavio paraf na ugovor od četiri godine, odnosno do leta 2026. godine.

FOTO: FK Partizan

Jevremović nastupa u Omladinskoj ligi Srbije i do sada je na 10 nastupa upisao pet pogodaka i jednu asisnteciju, a redovan je član mlađeih selekcijam reprezentacije Srbije. Najbolje se snalazi na krilnim pozicijama. U julu ove godine napunio je 18 godina i pred njim je dug fudbalski put, ali prvi veliki korak napravljen je danas.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Omladinske lige Srbije sa 24 boda, a prati ih Čukarički sa 23 i Crvena zvezda sa 20 i utakmicom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter