0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN HEROJ BLISTA NAKON POBEDE: ‘Tri trijumfa za sedam dana raduju, ali sada se okrećemo Evropi!’

Objavljeno: 23.10.22 u 23:22

Sjajna partija iskusnog golgetera!

Izabranici Miloša Milojevića su savladali niški Radnički na gostujućem terenu rezultatom 1:2, a utiske nakon pobede izneo je heroj crveno-belih, dvostruki strelac – Aleksandar Pešić.

-Ušli smo u neizvesnu završnicu. Mislim da smo trebali ranije da rešimo pitanje pobednika. Moram da pohvalim golmana, branio je stvarno fenomenalno. Imali smo situacije u prvom poluvremenu, iz kojih smo morali da damo gol, što smo ipak uspeli kasnije. Protivnik je dobio crveni karton i u nastavku smo imali meč pod kontrolom, a onda smo primili gol. Moramo da uradimo analizu. Video sam posle samo da je igrač bio sam. Ipak, na kraju smo osvojili tri boda i to je najbitnije – počeo je Pešić.

Uspeo je popularni Šilja da zatrese mrežu dva puta na večerašnjoj utakmici, a posebno će pamtiti drugi, ujedno i pobedonosni pogodak.

– Napadaču je svaki pogodak drag, ali mislim da je ipak drugi malo draži – istakao je Pešić i dodao:

– Bitno je što nismo odustali. Tu ekipa pokazuje karakter i veru u ono što radimo. Više bih voleo da ne pokazujemo karakter do poslednjeg minuta, nego da se to malo ranije reši, ali to je jedan plus koji daje dodatno samopouzdanje ekipi kada se ovako pobedi.

Imao je priliku Pešić da pokaže sav talenat pred svojim sugrađanima.

– Volim Niš, to je moj grad. Ovde sam često. Jeste meni drago što je pobedila moja ekipa, ali baš u mom gradu… I sreća i tuga sa jedne strane.

Nakon trijumfa je usledilo slavlje sa navijačima...

– Naravno da je lepo. Čak su i deca uletela sa svih strana. Borjanu je rođendan i na kraju je sve ispalo baš lepo. Važna pobeda i veoma važna tri boda. Završena je „paklena“ nedelja, ali tek nam predstoje obaveze. Tri pobede u sedam dana, a sada se okrećemo Evropi. Daćemo svoj maksimum – zaključio je Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter