1
Evroliga

FOTO: Real Madrid Basket

‘ZVEZDA MOŽE DA UGROZI BILO KOGA’: Musa pobedu nad ‘crveno-belima’ apostrofirao kao veoma bitnu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.22 u 11:22

Fenomenalno se snašao u dresu ‘Kraljevskog kluba’.

Real Madrid je juče pred svojom publikom savladao ekipu Crvene zvezde u okviru 4. kola Evrolige. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji u redovima domaćeg sastava bio je Džanan Musa sa 13 poena. Nakon meča reprezentativac Bosne i Hercegovine je rekao:

‘Znate šta, ovo je bila jako bitna utakmica za nas, mislim da je ovo neka prekretnica u svemu, jer dve utakmice koje su bile jako blizu u protekla dva meča smo izgubili. Zvezda je odigrala neverovatno i defanzivno i ofanzivno, mislim da imaju dosta potencijala da ugroze svakog u ovoj Evroligi. Mi smo znali da će to biti tako, ali da će biti ovako nismo znali. Rezultat na kraju je malo i nerealan kako su stvari zapravo izgledale na terenu. Mi smo zapravo pet minuta pre kraja meča imali samo pet razlike, tako da, šta da kažem, jako bitna pobeda za nas.’ – rekao je Musa za Sport Klub.

Musa je svoje mesto u Real Madridu zaslužio fenomenalnom prošlom sezonu u redovima Breogana, kada je bio MVP ACB lige.

0
0

1 Komentara

  1. NarAVno da ‘moze da ugrozi biLo koga’..AL’ nesnosnim i samo njima svoystvenim domSmra, tj. VO NYOM…sto OSETE svi koji su ‘prisustvovali’ njihovim tekmama, a bili su iz suparnickog tima..pitajte ih I SVE CE VAM RECI..ni derati zaciya ne pomaze, soNA ciseLina donekle, ali tesko, NEMA LEKKKA..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter