24
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Ivanovic (R) Andrew Andrews and Arturas Gudaitis (L) during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Partizan juri da dovede ‘dželata’ iz prethodne sezone!?

Objavljeno: 22.10.22 u 10:53

Partizan već neko vreme traga za adekvatnim rešenjem na poziciji organizatora igre.

Američki košarkaš Endru Endrus prethodne sezone eksplodirao je u redovima Burse i tako skrenuo pažnju na sebe. Sve je rezultiralo evroligaškim angažmanom, potpisavši saradnju sa grčkim Panatinaikosom, na čijoj klupi sedi Dejan Radonjić. PAO je očajno počeo sezonu i očekuje se da se dese određene promene u rosteru, a kako navode grčki mediji, Endrus je na korak od otkaza.

Andrew Andrews during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U tim je juče stigao Bejkon, pa je sve izvesnije da će Endrus morati da spakuje kofere. Tokom dosadašnjeg toka Evrolige, Endrus je prosečno beležio nešto iznad osam poena po utakmici. Biće zanimljivo videti hoće li se večiti uključiti u trku za njegov potpis.. Partizan je tu posebno interesantan, jer su ‘crno-beli’ nakon povrede Avramovića otvoreno priznali da na tržištu tragaju za bekom.

0
0

24 Komentara

  1. Jbg..ovay bi odlicno LEGAO caroljupcima iz plaqiyat kk Coor***VE, posto su oni, a i on ostaLi na nivou Evro kupa, dok se MI-KKP pripremamo za naredni visedecenijski boravak u EL, tj. kao stalni ucesnik EL sa nasim Zocom, tako da bih ipak ovog’ „PREPUSTIO“ kk frankenstaynu..?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter