0
Evroliga

Nikola Jokic (L) and Giannis Antetokounmpo Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOV I ZVEZDIN DŽELAT IZABRAO JOKIĆA PRE JANISA: Dobro ga poznajem, uvek ima neku strategiju!

Objavljeno: 21.10.22 u 22:31

Večiti nisu imali rešenja za njega.

Košarkaš Baskonije, Markus Hauard, bio je glavni igrač u trijumfu španskog tima nad Partizanom, pa potom i Crvenom zvezdom. Nekadašnji Jokićev saigrač u Denveru, pričao je za grčku Gazetu uoči duela Baskonije i Olimpijakosa, a prvo pitanje bilo je o Janisu Adetokumbu.

Nisam imao tu čast da upoznam Janisa lično, ali sam upoznat sa njegovim brzim razvojem i sa svim što je učinio za Milvoki. To što se dugoročno obavezao na vernost Baksima je promenilo istoriju te organizacije.

Potom je upitan da uporedi upravo Janisa i Nikolu Jokića, a Hauard je izabrao dvostrukog MVP-ja NBA lige, ali iz Srbije.

– Teško pitanje, ali bih izabrao Nikolu. Bili smo saigrači dve godine u Denveru, dobro ga poznajem i on je moj favorit. Najtalentovaniji igrač kog sam video u košarci. Uvek ima strategiju, tako igra i zna kako da pronađe rešenje u najtežim situacijama – zaključio je Hauard.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter