0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

TRENER JUNAJTEDA OTKRIO PRAVU ISTINU: Otkrio šta je Ronaldo uradio – Portugalac danas trenirao sa mladim timom!

Objavljeno: 21.10.22 u 15:11

Pravila su pravila čak i kada ste Kristijano Ronaldo.

Trener Mančester junajteda potvrdio je da je Kristijano Ronaldo odbio da uđe u igru na meču protiv Totenhema, a onda je demonstrativno napustio teren pre samo kraja utakmice.

Zbog toga, Kristijano je kažnjen tako što je izbačen iz tima za duel sa Čelsijem, a danas je trenirao sa mladim timom Crvenih đavola.

Da, odbio je da uđe. Ako pitate šta smo pričali, to ostaje između Ronalda i mene. Saopštenje kluba je veoma jasno. On ostaje važan deo tima. Ja sam menadžer, odgovoran sam za kulturu ovde i moram da uspostavim određene standarde i vrednosti, kao i da ih kontrolišem. U timu, imamo te vrednosti i ja ih kontrolišem. Posle Valjekana, rekao sam mu da je to neprihvatljivo, ali ne samo njemu, već svima. – počeo je holandski stručnjak.

Zatim je dodao.

Ovo je bio drugi put, a za to postoje posledice. Nedostajaće nam sutra. To je minus za postavu, ali ovo je bilo važno zbog navika i mentaliteta u grupi, sad moramo da se koncentrišemo na meč sa Čelsijem, to je važno. – istakao je menadžer Junajteda.

Za kraj je rekao da će im nedostajati Ronaldo protiv Čelsija, ali da mora da snosi konsekvence za svoje ponašanje.

Imaće vremena da razmisli o svemu, ali to važi i za sve druge, rekao sam na početku sezone, sledeći put će biti konsekvenci. U suprotnom, kad živite zajedno i igrate, fudbal je sport u kom morate da ispunite određene standarde. A ja moram da ih kontrolišem. – zaključio je Ten Hag.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter