0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE RONALDO POVODOM IZBACIVANJA IZ TIMA: „Uvek sam bio primer za mlađe igrače!“

Objavljeno: 21.10.22 u 09:52

Mnogo toga je rečeno, a ništa konkretno.

Kristijano Ronaldo voli da centar pažnje bude blizu njega, prosto takav je tip i karakter. Tako je u jednoj savršenoj večeri za njegov tim (pobeda nad Totenhemom 2:0) odlučio da glavni akter bude upravo on iako nije kročio na teren.

Portugalac je pre kraja meča ustao i napustio klupu za rezervne igrače. Umesto da se priča o sjajnoj partiji njegovih saigrača, sav fokus je prebačen na taj detalj.

Prvo se oglasila legenda Junajteda, Piter Šmajhel, a zatim je reagovao i klub. Uprava Crvenih đavola odlučila je da odstrani Kristijana iz tima za meč sa Čelsijem.

Ovim povodom na svojim društvenim mrežama oglasio se i sam Ronaldo.

Kako sam i uvek činio tokom moje karijere, trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema saigračima, protivnicama i mojim trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac kao što sam i bio poslednji 20 godina igranja elitnog fudbala i poštovanje je uvek igralo važnu ulogu u mojim odlukama. – započeo je Portugalac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zatim je dodao.

– Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i iskusnijih igrača su uvek bili važni za mene. Zato sam, kasnije, uvek pokušavao da postavim sebe kao primer za mlađe igrače koji su rasli u timovima koje sam predstavljao. Nažalost to nije uvek moguće i ponekad nas žar momenta nadvlada. Sada trenutno, ja samo osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu, podržavajući moje saigrače i biti spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nije opcija. Nikada nije bila. Ovo je Mančester junajteda i stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno. – zaključio je Kristijano Ronaldo.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter