0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički 1923

‘IGRALČI KOJI NI NA TRENINGU NISU IGRALI ZAJEDNO’: Nakon šokantnog ispadanja iz kupa, protiv Kolubare traže iskupljenje!

Objavljeno: 21.10.22 u 17:50

Ispadanje iz kupa je apsolutno sve šokiralo!

Iscrpljeni nakon teške prvenstvene bitke sa liderom Mocart Bet Superlige – Crvenom zvezdom, “crveni” su u sredu popodne izašli na megdan vodećem timu Prve lige Srbije, ekipi beogradskog IMT-a, u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije. U kombinovanom sastavu i bez one prepoznatljive energije koja ih je krasila na prethodnim prvenstvenim utakmicama, Šumadinci su predstavljali lak plen za popularne “traktoriste”, koji slavili rezultatom 2:1 i zasluženo obezbedili plasman u narednu rundu kup takmičenja.

Ne bih da zvuči kao alibi priča, ali mi smo utakmicu protiv IMT-a odigrali u sastavu koji nikada ranije nije igrao zajedno, čak ni na treninzima. Pokazalo se da kada nemamo odgovarajući pristup, kao što je to bio slučaj upravo na ovoj utakmici, onda ni taj naš igrački kvalitet ne može da dođe do izražaja. Pri tom, igrači su samo tri dana ranije imali jako tešku prvenstvenu utakmicu protiv Crvene zvezde, koja ih je iscrpela u svakom mogućem pogledu. Naravno, ne želim da na ovaj način umanjim potpuno zasluženu pobedu ekipe IMT-a. Neko moje mišljenje je da treba što pre da zaboravimo na ovu utakmicu i da ne dopustimo da nam ona na bilo koji način poremeti tu neku pozitivnu atmosferu u timu – istakao je u svom osvrtu na proteklu utakmicu u Kupu Srbije šef stručnog štaba Radničkog 1923 Dejan Joksimović, koji potom dodaje:

FOTO: Starsport

‘Utakmica sa Kolubarom je od velikog značaja za nas. Eventualna pobeda omogućila bi nam da se nađemo među prvih osam ekipa na tabeli, što bi svakako predstavljalo ogroman podstrek za nastavak sezone. Mislim da se, bez obzira na nedavni poraz od IMT-a u kupu, nalazimo u dosta dobrom momentumu. Poslednje četiri prvenstvene utakmice odigrali smo jako kvalitetno, zabeležili tri pobede i doživeli taj nesrećan poraz od Crvene zvezde. Verujem da ćemo protiv Kolubare nastaviti taj trend dobrih igara u prvenstvu i da ćemo uz odgovarajuću dozu energije, posvećenosti i koncentracije doći do pozitivnog rezultata.’ – zaključio je on.


Пласман обезедио Sofascore

nbsp;

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter