0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Koln 13.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RIKARDA NAVIJAČI ZVEZDE ZOVU U NJIHOV KLUB: On imao brutalan odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.22 u 14:52

Neće se desiti!

Rikardo Gomeš dominira u Mozzart Bet Superligi Srbije već drugu godinu zaredom. Takođe, odličan je i u evropskim utakmicama.

Logično, privlači dosta pažnje. Prema njegovom priznanju prilaze mu i navijači najvećeg rivala crno-belih, Crvene zvezde, a neki ga čak pozivaju da crnu zameni crvenom bojom.

Da, mnogi prilaze. To je dobro jer imaju poštovanje prema meni. Kažu, ja sam zvezdaš, ali si ti dobar igrač. Neki se šale i pozivaju me da pređem u Zvezdu, a to je nemoguće. – počinje Gomeš.

Zatim je i objasnio zbog čega igranje u Zvezdi nije opcija.

Ne samo zbog rivaliteta koji imaju, već i zbog toga što kada ste u timu koji je sve učinio za mene da se osećam dobro. Zadovoljan sam ovde i to je razlog što kaže. Igram ovde i ne bih voleo da me pogrešno razumeju, ali imam taj osećaj da je ovo moja kuća. Prilika koji su mi dali prvi put i prošle godine je prilika da ostvarim svoje stvari. Biću im zahvalan do kraja života. – istakao je napadač Partizana.

Na pitanje da li može da zamisli da do kraja karijere ostane u Humskoj, Rikardo bez razmišljanja odgovara.

Da, mogu da zamislim. Nikad se ne zna, ali ja i moja porrodica smo srećni ovde. Moja supruga baš voli da živi ovde. – zaključio je Rikardo.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter