2
Evroliga

Sasa Pavlovic (L) and Bogdan Bogdanovic Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

I BOGDAN JE BIO ODUŠEVLJEN: Pobeda Partizana „čula se“ i do Amerike!

Objavljeno: 21.10.22 u 09:27

Velika pobeda crno-belih.

Osam godina čekanja za navijače Partizana i konačno pobeda u Evroligi. Nakon tri uvodna poraza od kojih je samo onaj u Berlinu bio onako skroz čist, jednostavno bilo je jasno da Partizan nema šansi.

U ostala dva susreta vrlo lako je Parni valjak mogao da dođe do pobeda. Otuda i izjava Željka Obradovića da je vrlo lako moglo biti 3-1 umesto 1-3.

Mnogi poznati Grobari su ispratili i ovaj meč kako uživo tako i preko društvenih mreža.

Jedan koji zaista često pokazuje da prati jeste Bogdan Bogdanović.

Sinoć se još u toku treće četvrtine oglasio na Tviteru sa porukom:

Ovo ne može da se izgubi. Bravo crno-beli! – poručio je košarkaš Atlante.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. Bravo BOGdane, Legendo KKP!!! Sada je vise nego jasno koliko su nam bili potrebni Nanelijevi i Madarovi (posebno njegovi) poeni, odbrana i razigravane…samo MADAR mora da igra stalno na visokom nivou, kao sto ce Naneli, siguran sam igrati…ceka se jos Papapetru da se skroz uklopi i prokine i to je to uz povratak Smajlija i Alekse, kada vec nismo FINANSIJSKI ‘mocni’ kao kk plaqiyat da dovedemo pleja i centra dok se ova dvojica ne oporave i vrate u formu..jbg-a..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter