0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MORA DA TRGNE EKIPU ŠTO PRE: Radonjić posle debakla u Berlinu poručio: „Imamo 48 sati da se pripremimo!“

Objavljeno: 20.10.22 u 16:25

Bitan meč je pred njegovom ekipom.

Alba je najveće iznenađenje sezone. Nemački klub igra fenomenalnu košarku, a poslednji tim koji je to osetio je Panatinaikos Dejana Radonjića. Albatrosi su sinoć uništili PAO sa čak 94:65.

Ovime se nastavila loša forma Zelenih koji su sada na skoru – jedna pobeda i dva poraza. Već sutra na svom parketu dočekuju Monako koji je za sada jedna od boljih ekipa u Evroligi.

Svestan je važnosti ovog meča Radonjić.

Zahvaljujemo se našim navijačima na podršci. Alba je odigrala savršenu utakmicu. Ona je u savršenoj formi. Drugo poluvreme je bilo veoma loše za nas sa obe strane parketa. I to je nešto što treba da analiziramo. Pred nama je 48 sati da se pripremimo za naredni meč. – rekao je crnogorski stručnjak.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter