1
Evroliga

Head coach Israel Gonzales (C) Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ALBA IGRA KAO „LUDA“: Moć berlinskog kluba osetio i Panatinaikos Dejana Radonjića!

Objavljeno: 19.10.22 u 22:07

Kako igraju!

Košarkaši Albe savladali su Panatinaikos u Berlinu – 94:65! Ovime su Albatrosi došli do čak treće pobede iz isto toliko utakmica. U prvom kolu je pao Partizan, dok je žrtva u drugoj rundi bila Olimpija.

Ključna je bila serija od 17:0 domaćih u trećoj četvrtini kada su domaći imali i ogromnih 60:33.

Pokušavao je PAO da se vrati u igru, ali izabranici Dejana Radonjića jednostavno nisu imali rešenje za fenomenalan napad nemačke ekipe.

Zeleni su sada na skoru od jedne pobede i dva poraza. Izgubili su od Reala i Albe, dok su jedinu pobedu za sada ostvarili protiv Crvene zvezde.

Najbolji u domaćoj ekipi bio je Luk Sikma sa 16 poena, čak 15 skokova i šest asistencija. Tamir Blat je ubacio 15 poena uz sedam asistencija.

Kod gostiju najbolji su bili Grigonis sa 14 poena i Endrjuz sa 13.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

1 Komentara

  1. J’bote, kada dovedemo pravog pleja i centra, KKP ce JEDINI BITI U EGALU SA aLBOM, a uz Zocovo znanje OSVAJAMO EL po drugi put..!!!? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter