0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

JUNAJTED ODLUČIO DA STANE NA KRAJ RONALDOVOJ BAHATOSTI: Uprava kluba iz Mančestera donela važnu odluku vezanu za Kristijana!

Objavljeno: 20.10.22 u 21:45

Prešao svaku meru!

Kristijano Ronaldo je sinoć ponovo privukao pažnju na sebe nakon što je napustio klupu za rezerve kada je shvatio da neće ući u igru. Njegova ekipa pobedila je inače Totenhem (2:0) i odigrala jedan od najboljih mečeva u ovoj sezoni.

Povodom ovog incidenta, oglasio se i legendarni golman Crvenih đavola, Piter Šmajhel, a šta je izjavio možete pročitati OVDE.

Ovakvom ponašanju Portugalca očigledno će doći kraj. Naime, uprava Mančester junajteda oglasila se povodom ovog incidenta i obavestila javnost da je Ronaldo odstranjen iz tima za predstojeći meč protiv Čelsija.

Kristijano neće biti u sastavu Mančester Junajteda za subotnju utakmicu protiv Čelsija. Ostatak tima je u potpunosti fokusiran za pripremu meča. – piše u saopštenju koje prenosi novinar Fabricio Romano.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter