1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ: ‘Nažalost nijedna VAR odluka nije otišla na našu stranu!’

Objavljeno: 20.10.22 u 21:44

Minimalan trijumf Partizana u Humskoj!

Jedan od zaostalih mečeva Mozzart bet Superlige Srbije odigran je večeras u Humskoj. Fudbaleri Partizana su pred domaćim navijačima savladali Napredak iz Kruševca. Utakmica u srpskoj prestonici zavrena je rezultatom 1:0.

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba gostujućeg tima, Dušan Đorđević.

– Utakmica je stvarno bila sadržajna. Partizan je na samom početku izvršio pritisak. Mi smo se uz pomoć golmana Petrića nekako izvukli iz te situacije. Nažalost, primili smo gol, mi smo posle toga pokušavali da se vratimo, u završnici prvog poluvremena mi se činilo da smo došli do neke igre. U nastavku smo u drugom poluvremenu izgledali prilično solidno. Pokušavali smo na sve načine da ugrozimo gol Partizana, nismo uspeli. Nemam stvarno šta da zamerim igračima, momci su pružili maksimum, ozbiljnu igru. Nema vremena ni razloga žalimo, za par dana nam dolazi Vojvodina rekao je iskusni stručnjak, a potom se osvrnuo na spornu VAR odluku o kojoj se dosta pričalo:

– Dobro, realan sam uvek, malo nam je bilo potrebno sreće da rano ne primimo gol, danas nas je Petrić uz kvalitet i malo sreće malo izvadio. I te odluke koje su se gledale na VAR-u, nažalost nijedna odluka do sada nije otišla na našu stranu, ali to je tako.

Dušan smatra da večeras prikazano nije maksimum od njegove ekipe.

– Pa jesam, bilo je pitanje čini mi se da li je ovo možda maksimum ove ekipe, ja mislim da nije, svestan kako se ekipa oformila, da niko od nas od trenera, pa ni igrači nisu čarobnjaci. Mi smo danas pružili dobro izdanje. To mi neko iskustvo govori, da ekipa koja nije prošla taktičke pripreme, koja je sada već neko vreme zajedno, posle pauze i zimskih priprema može da pruži bolje partije – poručio je Đorđević.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter