1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LESOR NEUMORAN: Nije mu smetalo 39 odigranih minuta – Mislima su se već okrenuli prema Virtusu!

Objavljeno: 19.10.22 u 20:58

Protiv Bolonje će tražiti prvu evroligašku pobedu u sezoni.

Partizan je sinoć pretrpeo i treći poraz u okviru Evrolige na isto toliko utakmica. Iako su imali sve u svojim rukama, prokockali su prednost i ostali ‘kratkih rukava’ protiv Olimpije iz Milana. Jedan od najboljih pojedinaca susreta bio je francuski centar Matijas Lesor.

Iako je igrao čak 39 minuta protiv Olimpije iz Milana, Lesor tvrdi da nije umoran.

‘Nisam umoran. Ovde sam da bih igrao, srećan sam kada igram i kada sam na terenu. Srećan sam što sam ovde i što mi trener veruje. Nemam vremena da razmišljam o umoru, želim samo da igram i da pobeđujemo kao tim.’ – reči su francuskog centra, da bi potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Uradiću sve što mogu da pomognem ekipi. Ne mogu sada da kažem kako će moje telo da reaguje, ne znam ni koliko ću da igram. Ali, ako moram da trčim i borim se po celom terenu, to ću i raditi.’

Pretrpeli su izuzetno težak porazo od Olimpije, ne rezultatski, koliko psihički, jer su pobedu imali u svojim rukama.

‘Bilo je teško juče, sada se samo fokusiramo na Bolonju. Gledali smo video analizu šta smo loše radili, šta moramo da ispravimo. Imamo samo jedno veče da to promenimo.’ – zaključio je Matijas.

0
0

1 Komentara

  1. TAKO je Matijas, kada ‘trcis sa sampionima i sam to postajes’, a KKP je SAMPION EVROPE, ZOC NAJVECI OD NAJVECIH, GROBARI NAJBOLJI, NAJJACI, NAJODANIJI…SAMO JAKKKO!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter