0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN PARTIZANA OTVORIO DUŠU: ‘Težak poraz smo pretrpeli – Ekipa može da prevaziđe ovo!’

Objavljeno: 19.10.22 u 20:16

Moraju da se izdignu nakon jako lošeg starta sezone!

Partizan je sinoć pretrpeo i treći poraz u okviru Evrolige na isto toliko utakmica. Iako su imali sve u svojim rukama, prokockali su prednost i ostali ‘kratkih rukava’ protiv Olimpije iz Milana. Jasno je da im je ovaj poraz teško pao, a evo šta je imao da kaže Panter:

‘Težak poraz smo pretrpeli protiv Olimpije, ali smo svi dobro psihički. Definitivno verujem da ekipa može da prevaziđe ovo brzo i bude spremna za Virtus. Lično mi nije teško da se spremim za ovako nešto, radio sam ovo dovoljno dugo da znam da nije. Nekim igračima u ekipi je ovo možda nova situacija, ali bićemo spremni.’ – rekao je kapiten ‘crno-belih’.

FOTO: STARSPORT

Izabranike Željka Obradovića sada očekuje duel sa Virtusom. Panter je svojevremeno bio deo tog tima, ali njemu to neće biti motiv više.

‘Nemam posebnu motivaciju protiv Virtusa, prošlo je od tog vremena nekoliko godina. Bila je to moja prva sezona u Italiji, osvojili smo Ligu šampiona, bilo mi je lepo.’ – zaključio je Panter.

Duel između Partizana i Virtusa je na programu u četvrtak od 20.30 u Areni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter