0
Domaći fudbal

Califa Coulibaly Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE OPEKLA O ISKUSNE, PA SADA DOVODI MLADE NAPADAČE: Steva Mojsilović skautirao ‘zver’ iz Gambije, spreman je da obuče ‘crveno-beli’ dres!

Objavljeno: 18.10.22 u 16:53

Mogla bi to da bude ozbiljna akvizicija za Crvenu zvezdu!

Skauting tim Crvene zvezde naciljao je pojačanje za januarski prelazni rok. Naime, tim Stevana Mojsilovića više puta je putovao za slovačku kako bi posmatrao Bambu Susa, 20-ogodišnjeg napadača iz Italije, čiji koreni vode poreklo iz Gambije.

Rođen je 2002. godine, igra isključivo na poziciji napadača, a trenutno brani boje slovenačkog drugoligaša – Bilje. On tamo nastupa kao pozajmljeni fudbaler italijanske Pize.

VESTI O ZVEZDI:

Pored Pize i Bilja nastupao je još za Romulea i Vila Vale. U dosadašnjem toku šampionata je na 12 utakmica postigao isto toliko pogodaka. Informaciju je preneo Glas Srpske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter