6
Domaći fudbal

Califa Coulibaly Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SA MARKANE OTKRILI KAKO ZVEZDA BIRA IGRAČE: Evo gde i kako se traže fudbaleri za crveno-bele!

Objavljeno: 18.10.22 u 11:10

Marko Marin, šef skauting službe Crvene zvezde, govorio je u velikom intervjuu za MozzartSport o mnogim stvarima, a najviše o pojačanjima, o onima koji nisu došli, ali i o tome kako se biraju fudbaleri za srpskog šampiona. Ceo intervju možete pročitati OVDE.

„Naravno da nam Premijer liga nije među prioritetima za skautiranje, svima je jasno zašto… Ali skandinavske lige su interesantne, druga liga Francuske, Portugal. Tu se mogu naći momci koji mogu mnogo da doprinesu našem timu. Skauting naših igrača iz inostranstva je posebna tema. To moramo da imamo u glavi uvek, bilo da je reč o momcima koji su kao ja odrasli u inostranstvu ili koji su već bili ovde. Kada imaš limit od četiri stranca, Zvezdine vođe moraju da budu naši igrači. Zvezda koja igra u Evropi mora svima da bude mamac. Prilično sam ambiciozan čovek, i mislim da najveća ekipa u Srbiji mora da ima u svojim redovima i reprezentativce naše zemlje. Koliko god to izgledalo neralno u ovom trenutku.“

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Zadaci idu u nekoliko pravaca… Možda će nekome zvučati glupo, ali moramo, na primer, da imamo i skauting igrača koji igraju u Zvezdi. Da pratimo proces posle šest meseci ili godinu dana, da se vidi da li je neko na limitu, ili će u dogledno vreme napraviti korak napred, ko stagnira, ko nazaduje… Hoćemo da su i naši igrači stalno u nekom procesu dokazivanja, da budu na nekoj proveri.“

O novim projektima.

„Super, dobro to ide sve, onako kako treba. Ja sam poslednjih nekoliko sedmica proveo više u inostranstvu nego kod nas, gledao sam utakmice. Pre dve sedmice sam bio u Portugaliji, odgledao sam pet mečeva u okolini Porta. Ispratio sam deset ekipa, zatim sam bio u Nemačkoj, sad idem u Francusku…Baš sam optimističan što se tiče ovog projekta.“

0
0

6 Komentara

  1. Beži ti rođače odatle, koliko te noge nose, nećeš valjda da Tvorza i njegove pudlice mlate sa tobom, kao sa veselim Mrkelom. Ipak si ti ime u evropskom fudbalu da se blamiraš sa tim degenerici a!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..ma racQ, ‘misle’ da su „LOPATI okrenuli LEDJA“, ali…sve na kraju dodje na svoje, GROBAR strpljivo cekkka ..i docekkka..?! .1. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter