0
Evroliga

Foto: Twitter/@Baskonia

SVESTAN JE GDE NAJVIŠE ŠKRIPI: Trener Baskonije oprezan iako su sjajno počeli sezonu u Evroligi!

Objavljeno: 18.10.22 u 19:21

Zvezda gostuje Baskoniji, ekipi koja je sa dve pobede otvorila ovogodišnje učešće u Evroligi!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Baskonije, a uprkos brojnim navodima, Luka Vildoza otputovao je sa timom. ‘Crveno-beli’ su pretrpeli dva uvodna poraza na startu Evrolige. Prvo ih je na strani nadigrala ekipa Anadolu Efesa, da bi potom kod kuće ispustili pobedu protiv grčkog Panatinaikosa. Pred duel sa izabranicima Vladimira Jovanović prilično otvoren bio je Penjarol, trener Baskonije.

‘Ne možemo biti najbolji skakači bez igrača koji imaju tu snagu. Naš najbolji skakač trenutno nije ovde. Moramo da napravimo korak napred u kontrolisanju defanzivnog, pa i ofanzivnog skoka. Imamo malo ofanzivnih skokova, verovatno zato što su naši procenti šuta i dalje visoki.’ – rekao je strateg Baskonije i potom dodao:

Ben Bentil (R) reacts during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Znamo ko smo i šta smo. Znamo svoje prednosti i mane i tu se trudimo da ih maskiramo. Oni igraju sa skoro dve petorke istovremeno, jer Bentil i Mitrović igraju na poziciji četiri, ali mnogo puta su igrali i na ‘petici’ – zaključio je Penjarola.

Baskonija je Evroligu otvorila sa dve pobede – Slavili su protiv Valensije i Partizana.


Пласман обезедио Sofascore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter