0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v CSKA Moscow from left Borisa Simanic Billy Baron Nikola Jovanovic Lorenzo Brown Beograd, 21.02.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BERON SE SEĆA USPEHA SA ZVEZDOM: Uvek zanimljivo protiv KKP, evo ko je najopasniji u crno-belom!

Objavljeno: 17.10.22 u 18:07

Olimpija iz Milana dolazi u Beograd na gostovanje Partizanu, a jedan od igrača Manekena koji ima najviše iskustva sa crno-belima jeste Bili Beron. On je za Mozzart govorio o tome kako je doživljavao mečeve se narednim rivalom dok je nosio crveno-beli dres, a šta očekuje od predstojećeg duela.

Kada sam bio u Crvenoj zvezdi, mečevi protiv Partizana su mi bili najzanimljiviji. Najupečatljiviji u karijeri. Sama atmosfera u timu pred početak meča je nešto što nikada neću zaboraviti„.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Pričao je i o rivalu.

Očekujem agresivan Partizan, u to nema nikakve sumnje. Uvek igraju čvrsto, tako je bilo i kada sam ja bio deo večitih derbija. Od prvog pa do psolednjeg minuta mečeva bile su žestoke borbe. Uveren sam da će i sada biti isto, a i meč se igra pred navijačima Partizana u verovatno punoj dvorani„.

Najopasniji po mišljenju šutera jeste njegov kolega sa kojim je bio jedno vreme saigrač.

Kevin Panter igra sjajnu košarku i moraću da se fokusiram na njega„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter