0
Evropske lige

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 12.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE DOŠAO U SAMPDORIJU: Pričao sam i sa Murinjom!

Objavljeno: 16.10.22 u 15:10

Objasnio je svoju odluku.

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković, nakon ispadanja srpskog tima iz kvalifikacija za Ligu šampiona i plasmana u Ligu Evrope, podneo je ostavku, a potom preuzeo Sampdoriju. Srpski stručnjak je otkrio zašto je došao u italijanski klub, a navijačima je poslao jasnu poruku.

Mnogi su me pitali zašto sam došao. Odgovorio sam da sam stigao u veliki klub kao što je Sampdorija! Verujem u klub i tim, radili smo dobro ove nedelje i momci su spremni. Uz saradnju sa upravom i navijačima možemo da se spasemo. Ali, potrebna je ogromna posvećenost svih – počeo je Stanković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je istakao da je razgovarao sa Žozeom Murinjom pre dolaska u Sampdoriju, kao i da ga poštuje kao osobu i trenera.

Razgovarao sam sa Murinjom pre nego što sam došao. Veoma ga poštujem i kao osobu i kao trenera. Posle utakmice svako će krenuti svojim putem i bićemo prijatelji kao i pre. Inače, naučio sam mnogo od njega, i na terenu, i van njega. Izuzetno je jaka osoba, sa njim smo imali izuzetno ispešno i divno iskustvo. – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter