2
Evropske lige

FOTO: Instagram/dt10_official

‘TADIĆ I NJEGOV MENADŽER IMAJU PREVELIKU MOĆ U AJAKSU’: Legendarni vezista ponovo ‘opleo’ po Dušanu bez milosti!

Objavljeno: 15.10.22 u 10:11

Srpski vezista je konstantno na udaru kritika.

Ajaks ove sezone igra daleko od svoje forme.. Isto bi se moglo reći i za kapitena reprezentacije Srbije i AjaksaDušana Tadića. Ipak, postavlja se pitanje: Da li je on zaslužio toliko kritika!?

Bivši holandski fudbaleri konstantno apostrofiraju Tadića kao najveći problem Ajaksa, iako je činjenica da čitava ekipa igra jako loše. Ponovo se oglasio nekada jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu – Vesli Snajder.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

‘Vrlo je moguće da Tadić i njegov menadžer imaju moć. Mislim da sam u pravu. Nešto čujete levo i desno, nešto iznutra. Igračima se to nikako ne sviđa. Oni nemaju problem sa trenerom, ali imaju sa čitavom trenutnom situacijom. Veoma je očigledno da Tadićev menadžer ima veliku moć u Ajaksu. To nikada nije bio slučaj u Ajaksu, da menadžer ima toliku moć.’ – rekao je Snajder.

Činjenica je da Tadić nije u najboljoj formi u karijeri, ali daleko od toga da je jedini krivac za nešto lošije igre Ajaksa.

 

0
0

2 Komentara

  1. Holanđani su nam uvalili krompirovu zlaticu ,crve u mladi luk i ko zna kakve još boleštine a sad bi da uniste Tadića pred svjetsko prvenstvo.Uz Britance najpokvaren8ji ljudi na svijetu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter